vrijdag 9 december 2011

Revalidatie tocht

Voor komende zondag staat voor een deel van de leden een wedstrijd op programma: P1, RB en P3 gaan proberen Noordwijk ijmuiden Noordwijk te winnen, succes mannen !!!
RJ en MK moeten revalideren en hebben besloten om voorzichtig van de Dijk tot Dijk race te oefenen en heen en terug is de langste weg dus als het niet meer gaat kunnen we zo omkeren, PD gaat mee als begeleider, hij moet zijn nieuwe Thompson nog steeds inrijden dus een race in Noordwijk kwam nog even te vroeg.
PD en RJ vertrekken om half tien bij JVC vandaan richting Huisduinen om MK op te pikken (dit moet uitkomen met het Tij) wie er nog meer meegaan zien we wel want Zas en Legs moeten zwoegen bij de brandweer volgens mij.
Kossen als je nog hulp nodig heb bij het prepareren van je strand fiets moet je morgen even optijd!!! een seintje geven.

Groetjes

RJ

2 opmerkingen:

  1. Mannen succes met de revalidatie, rij niet te ver want dan om je ons tegen. Wij, de Noordwijk mannen vertrekken om acht uur en gaan de strijd aan met de echte mannen. De beide Ps proberen Rb zo goed mogelijk uit de wind te houden zodat hij een goede uitslag rijdt. Volgend weekend is onze thuistocht en dan zijn we natuurlijk allemaal van de partij.
    Gr PH

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Mannen, veel plezier op het strand tussen Den Helder en Petten. Dijk tot Dijk is verplaatst naar 26 feb. dus kunnen jullie meedoen. Wij vertrekken om 7:30 richting Noordwijk.

    groeten RB

    BeantwoordenVerwijderen