zaterdag 28 april 2012

De Kogel

De kogel is door de kerk....

Ik heb een prachtig boerderijtje gevonden in de buurt van Vielsalm, hier zal dus ons jaarlijkse MTB weekend plaats vinden.

We gaan van vrijdag 5 tot en met maandag 8 oktober kijken of de routes welke we een paar jaar terug nog vrij lastig vonden, nu een makkie zijn geworden.

Dit is de huis code BE-6692-10 | "A L'AIR LIBRE"


Groet,

RJ

4 opmerkingen:

  1. O Yeah. Heb er nu al zin an.
    Kunnen we beginnen met de benen trainen (ook voor de bergen van limburg natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik ga mee. Helaas kan ik niet mee naar Limburg.Ik heb wel een start bewijs dus als jullie iemand weten die hem wil overnemen?.
    Ik kan niet mee omdat wij nog nacompetitie voetballen op 3 juni. Dat zal dan meteen mijn allerlaatste kunstje zijn in JVC.
    Daarna ga ik altijd mee (denk ik)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als alles meezit ben ik ook van de partij

    RB

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey mannen!

    Leuk bericht, veel plezier!

    Even een vraagje van onze kant, voor ons nadert de TransAlp en willen natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid die kant op gaan.

    De fietsen zijn in top conditie, sommige van ons ook, de rest doet hard ze best om af en toe even op het zadel te zitten. Wij vragen ons af welk soort tas het beste is voor een rit als in dit geval de TransAlp. Hoeveel liter is denk ik de grootste vraag, Vasa Sports raadt ook een zwembroek aan om elke dag mee te nemen en nog een aantal dingen waarover wij ons afvragen of dat echt noodzakelijk is!

    Dus hebben jullie hier ervaring mee? Hebben jullie verder nog tips?

    Wij horen het graag!!!!

    Groet,

    Daan en Wim

    BeantwoordenVerwijderen