zaterdag 22 december 2012

Kerstbomentocht

Als reactie op Joep zijn stukkie stel ik voor om morgen (zondag) de "Zoek de kerstboom in het Robbennoord/Dijkgatbos tocht te gaan rijden".

Het vertrek is om half tien bij JVC met de auto (ik moet nog wel ff mijn bus leeg halen morgen ochtend dus word krap met de tijd)

Wie gaan er mee ????

Maandag een ritje word voor mij geen optie want ik moet nog een klein klussie doen en voorbereidingen treffen voor de kerst.

Tot morgen ,

Groet,

RJ

1 opmerking:

  1. Vorige week zijn we met z'n tweetjes vertrokken richting DOK. PD was ook niet in orde hoor, maar bikkel als hij is toch gaan. Onderweg toch de welbekende druppel gesignaleerd (dat hoort hé), dus zo ziek was hij ook weer niet. Na inschrijving en enig wachten zijn we weggeschoten door een stel malloten met een kanon? Halverwege kwam er bij het opdraaien van het strand een verdwaalde coureur van DOK/govers van rechts. Vanmorgen gehoord dat er een powerlink door de midden getrapt was en een knie in een hendel.... klaar mee, naar huis als een streep over het strand richting het zandt. O ja, de meester himself had nog een lekke band, precies bij de man met de soep zonder ballen maar met pomp. 2, ik herhaal twee, doorns uit de buitenband gehaald en de boel weer gemonteerd. Met het oog op de thuisbasis (huilen, huilen) de hel van tomas in gedraaid en ploeterend verder. Peter het was een hele eer om met jou te fietsen door al die modder.
    Morgen ben ik er niet, de gezusters Schop gaan naar de sportschool op zondag en maandag heb ik Wessel de hele dag. Maar ik hoop dat jullie een mooie kerstbomen rit hebben.

    Groet Lex

    BeantwoordenVerwijderen