vrijdag 17 februari 2012

SUPERSUNDAY the MOVIE


5 opmerkingen:

  1. Superfilm van een superzondag! Daar heb je weer veel tijd in gestoken, goed gedaan. Miste alleen mijn ondertiteling, maar ja kleinigheidje hou je altijd. Was een mooie, zware dag.

    Groet Legs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een super film schitterend gemaakt en wat was het een prachtig avontuur.
    De volgende avonturen komen er al weer aan DTD race met een naar verwachting zeer verassende top drie en de MTB Ameland tocht waar zich al meerdere leden van de BVMW ploeg hebben ingeschreven.

    Groet ,
    RJ

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad wat een mooie film. Ik doe geen stukkie want dat valt in het niet bij de beelden. Wat wel vermeld mag worden is dat het weer een pracht evenement was en dat de BVMW met zijn 3 gastrijders een prima prestatie hebben neer gezet. Allen hebben deze Ironman onder de toertochten uitgereden en we hebben slechts 10 gidsen versleten. We zijn bijna als laatste gestart en kwamen een klein half uur na de eerste binnen. We waren zelfs het beste in het bieren en Jaap (onze bier concurrent de Braai)is halfweg gestopt. Volgens mij was het een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Meer verhalen, foto's en filmpjes op de site van supersunday.
      Groet, PH

      Verwijderen
  3. Ja,ja mannen het is duidelijk, verkeerde keuze gemaakt.
    Spielberg is er niets bij.Super gedaan mannen ... ben benieuwd naar de verhalen.
    P3

    BeantwoordenVerwijderen