zondag 24 november 2013

Strandrace

Afgelopen zaterdag de strandrace van Scheveningen gereden. Al vroeg op pad omdat we op uitnodiging van Zaesevents mee reden. Deze kleding leverancier ontving ons in een hotel aan de boulevard en gaf kleding, koffie met gebak en een lezing kado. Het belangrijkste was onze start positie vlak achter de wedstrijd, we waren na de start dan ook redelijk voorin onderweg. In een hoog tempo ging het richting Katwijk waar het keerpunt was, via een zware strandopgang lopend en zwoegend naar het fietspad in de duinen en na een kilometer of 6 weer zwoegen om op het strand te komen. Het lopen was echt killing waardoor het voor de wind richting Scheveningen ook niet echt makkelijk ging. Daarna nog een ronde om te finishen op de boulevard van Scheveningen. ray was 13e in de wedstrijd en Marijn kwam als zestigste over de finish.
De overige, Erik Wim PH PV en Bil kwamen in deze volgorde binnen, de eindstand staat op de site van de Rabobeachrace. Peg vogel van de dag was Daan, hij was nog geen kwartier onderweg toen het noodlot toesloeg, hij kreeg een lekke band en kwam lopend terug. Volgens mij was hij zaterdag ook de eerste/snelste lekke band van deze race dus toch nog een prijs Daan. Gelukkig werd hij goed opgevangen door onze persoonlijke hulp Mark Dobbe, hij heeft ons geweldig geholpen met het aanpakken van de jassen en het bewaken van de autosleutels,Mark bedankt.
Voor de komende weken staan er weer wat toertochten op het program en de strandrace van Noordwijk. Deze rijden we waarschijnlijk weer via Zaesevents, hier over later meer. Voor begin januari staat de strandrace van Egmond op de kalender, ik denk dat alleen Ray ingeschreven staat en dat de lijst bijna vol is. Ik ga me vandaag nog inschrijven en raad iedereen die mee wil doen aan om dit ook te doen.
Komende zondag 1dec is er de toertocht op Texel, vertrek JVC om half negen. Op deze dag is ook de Westerland ofroad challenge, een race van 1uur en 1 ronde rond het Luttjestrand, ik weet nog niet welke ik ga doen en wacht jullie reacties af.

Groet,

PH

4 opmerkingen: